Ben Blushi i bën favorin Ramës, po FRESSH-istet demaskohen keqas, ja një tjetër

Mbrëmjen e sotme në emisionin Top Show Kryeministri Edi Rama po zhvillon një dialog me :studente”.

Mirëpo në rradhët e panelit e mori fjalën një prej djemve, i cili nga vëzhgimet në profilin e tij ‘Facebook’ vërehet që është pjesëtar i Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë (FRESSH).

Mariano Prifti është djali që dialogoi me kryeministrin dhe një militant shumë aktiv i FRESSH.