Iva Tiço: Kam “shejtanin” në bark! Por reagimin e Eni Vasilit nuk e priste askush

Iva Tiço është shprehur në rubrikën “Për drekë me mua” se ajo ha makarona gati çdo ditë dhe rrallëherë gatuan ndonjë supë. Ndërsa ai që ajo e quajti “shejtani” në bark, nuk e lë të shëndoshet.

Iva Tiço: Unë supë një herë në 2-3 vjet bëj. Ha makarona gati çdo ditë.

Eni Vasili: Pse nuk shëndoshesh ti?

(Ndiqeni videon nga minuta 12:20)

 

Iva Tiço (me humor) : Kam shejtanin në bark.

Eni VasiliMa kalo dhe mua.