Në muajin shtator, Ajola dhe Erion Veliaj bëhen mami dhe babi

Më në fund erdhi dhe pritja e ëmbël dhe për ta!

Ajola Xoxa nuk e ka pohuar ende lajmin e madh; se do të behet nënë këtë vit.

Por as ajo, as bashkëshorti Erion Veliaj, nuk e kanë mohuar, si çdo herë, kur media ka nxjerrë lajmin e pritjes së një fëmije nga çifti i ri.

E mesa duket këtë herë lajmi është i vërtetë dhe Ajola Xoxa edhe pse nuk duket pothuaj fare, është në pritjen e ëmbël të një bebi 5 muajsh.

Ne i urojmë shtatzëni të mbarë Ajolës!