VDIEO/ Uh, kjo është e dhimbshme! Mos e bëni asnjëherë!

Gjeste si këto nuk duhet ti bëni në një park ujor.

Momente të këqija ka kaluar kujdestari i këtij parku ujor, kur një vajzë e ka goditur me shkelma në kokë, fill pasi erdhi me shpejtësi nga rrëshqisja.

Për fat të mirë, impakti nuk ishte shumë i fortë dhe, pas disa momenteve tronditjeje, burri ishte në gjendje të vazhdonte punën e tij.

Megjithatë, duhet të tregohemi të kujdesshëm që këto episode mos të na ndodhin neve. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU